I en verden som stadig ændrer sig, og med et stadig højere  trusselsbillede, er ens reaktion og ageren en vigtig faktor for de konsekvenser, der følger. Man kan aldrig beskytte sig 100% mod uønskede hændelser, men man kan have størst mulig viden og kendskab til, hvad man skal gøre for at forhindre det, og hvad man skal gøre, hvis der sker noget.

Live2 ønsker at hjælpe virksomheder, der arbejder med og i større menneskemængder til at være så godt forberedt som muligt, hvis noget skulle ske.

Ved at bruge erfaringsbaseret metodik, vil deltagerne på vore kurser blive mere trygge ved eget handlingsmønster og være bedre rustet til at håndtere forskellige situationer. 

Erfaring fra politiet viser, hvor vigtig en god forberedelse er i forhold til en optimal opgaveløsning. Det kræver en plan, gode procedurer og ikke mindst træning for at løse en opgave så optimalt som muligt. 

Omstillingsparathed er nøgleordet i politiarbejdet, og et højt dagligt niveau af stress er mere en regel end en undtagelse – men det er langt fra kun i politiet dette opleves. For at kunne fungere i et sådan arbejdsmiljø, er det derfor vigtigt at have metoder til at håndtere belastningen på en hensigtsmæssig måde, for derved fortsat at kunne fungere som et helt menneske efter års arbejde – det er vigtigt for at være proaktiv!

 

Med knowhow indenfor både sundhedsvæsen og politi giver det os paletten til at kunne hjælpe virksomheden med at optimere for både personale og for gæster, og virksomheden vil dermed fremstå professionel, ansvarlig og velforberedt…

 

…Vi ser frem til at hjælpe jer…

 

CEO

Louisa Thostrup